Mașini speciale

Dispozitivele de îndepărtare a zăpezilor de la sine sunt foarte populare printre rezidenții de vară și locuitorii din mediul rural de mai mulți ani. Și nu este surprinzător, deoarece fiecare proprietar al zonei dacha se confruntă cu problema îndepărtării zăpezii în timpul iernii. Desigur, acest lucru se poate face manual, înarmat cu o lopată, dar va dura mult timp și va necesita efort fizic.

Citeşte Mai Mult

În multe țări progresive din Lumea Veche există o zicală că numărul de peluze ideale nu poate fi atribuit decât celor care au tăiat în mod constant timp de 200 de ani. În prezent, este destul de greu de crezut că orice proprietar de proprietar va petrece un astfel de timp prețios. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece, cu îngrijirea adecvată, o suprafață groasă și suculentă a gazonului apare la numai un an de la debarcare.

Citeşte Mai Mult

Fiecare proprietar de ferăstraie trebuie să fie capabil să ascuțeze independent lanțul mașinii sale. La urma urmei, există situații în care nu există loc pentru a aștepta ajutor în această chestiune: chemați-l pe maestru scump sau mergeți departe de el. În acest caz, veți avea nevoie de recomandările noastre privind ascuțirea lanțului de lanț. Ceea ce este necesar pentru ascuțirea unui lanț, cum să înțelegeți că lanțul a devenit greoi

Citeşte Mai Mult

Ferastraul cu lanț este un instrument indispensabil pentru prelucrarea lemnului. Se utilizează pentru tăierea trunchiurilor, tăierea copacilor și a arbuștilor. Operarea intensivă a piesei de ferăstrău a sculei duce la uzura sa. Pentru a restabili funcționarea instrumentului, trebuie să vă ascuțiți ferăstraiele cu lanț. Cel mai convenabil instrument pentru acest lucru este mașina de ascuțit cu lanț.

Citeşte Mai Mult

Proprietarii de peluze frumoase și verzi folosind mașini de tuns iarba pot intra în probleme în timpul lucrului. În acest articol vă vom spune cum să reparați cositoarele de gazon pe benzină cu propriile mâini și, de asemenea, veți afla cauzele comune ale defecțiunilor acestui aparat. Caracteristicile structurii mașinilor de tuns iarba Majoritatea cositoarelor sunt controlate prin împingerea spatelui, dar există și modele care pot fi controlate cu ajutorul volanului.

Citeşte Mai Mult

Dacă aveți un motor de ferăstrău acasă, trebuie să știți că este nevoie de o îngrijire specială. Este necesară curățarea și ascuțirea periodică a lanțurilor, curățarea filtrului de aer, a uleiului și a anvelopelor. Și, bineînțeles, trebuie să monitorizați tensiunea lanțului, deoarece cu o tensiune scăzută există riscul nu numai să dăuneze ferăstrăului, ci și sănătății tale, dacă lanțul de mare viteză zboară.

Citeşte Mai Mult

Pentru a obține o recoltă bună, este necesar să se creeze condiții favorabile pentru plante și sol. Pământul trebuie să conțină substanțe nutritive și oxigen. Pentru a face acest lucru, efectuați lucrarea cu ajutorul unui plug. În articol vom spune ce este un plug și ce tipuri de acesta sunt utilizate cel mai des. Descrierea dispozitivului Plugul este o mașină agricolă utilizată pentru aratul pământului.

Citeşte Mai Mult

Odată cu debutul iernii reale, spre încântarea copiilor, pe străzile noastre apar munți de zăpadă. Dar nu pentru toată iarnă, în zăpadă, în bucurie. În mod special, preocupat de problema depunerii zăpezilor proprietarii cabane și case private. Astfel de instrumente vechi bune ca o lopată sunt relevante, dar este mult mai convenabil să se utilizeze mecanisme moderne.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, agricultura se situează la un nivel atât de ridicat încât este imposibil să se facă fără atragerea de echipamente speciale. Cele mai populare sunt diferite tipuri de tractor, care pot fi utilizate pentru un tip de muncă și, în același timp, pentru mai multe. Să luăm în considerare descrierea modelului MTZ 892 al tractorului universal, caracteristicile acestuia.

Citeşte Mai Mult

În agricultură, de multe ori trebuie să ne ocupăm de buruieni, iar în acest caz nu putem face fără o mașină de tuns iarba. În articolul nostru vă vom spune ce tipuri de unelte sunt și cum să faceți o mașină de cosit. Caracteristici de design Dacă sunteți proprietarul unei case de țară sau o casă de vară, atunci cu siguranță va trebui să vă ocupați de iarbă, buruieni și arbuști inuți.

Citeşte Mai Mult

În acest articol, vom învăța despre echipamentele grele de construcție, care este merit numit un "clasic" de construcții și lucrări de terasament, o legendă a industriei sovietice, și anume, un buldozer T-170. Descrierea și modificarea unui tractor industrial Buldozerul T-170 este un vehicul industrial și construit în sovieticitate, care a fost creat prin modernizarea tractorului din seria T-130.

Citeşte Mai Mult

Sezonul de grădinărit începe cu săparea parcelei. Și fără o lopată și furculițe pentru a face această lucrare este imposibilă. Deseori, munca pe site este însoțită de dureri de spate și exerciții fizice excesive. Dar astăzi, ultimele evoluții ajută la reducerea volumului de muncă și la accelerarea fluxului de lucru. Și instrumentul principal pe care ar trebui să-l aibă fiecare grădinar este "Mole".

Citeşte Mai Mult

Astăzi, tractoarele sunt răspândite, indiferent de dimensiune sau aplicabilitate în diferite industrii. Unul dintre cei mai populari reprezentanti este tractorul MTZ 320, care apartine masinilor de croaziera universale de tip roata. MTZ 320: o scurtă descriere a "Belarus" are o formulă de roată 4x4 și este inclusă în clasa de tracțiune 0.6.

Citeşte Mai Mult

Un gazon îngrijit și bine îngrijit este o decorare a oricărei grădini și grădini. Tăierea manuală a ierbii cu atenție și în mod egal este prea consumatoare de timp, astfel că progresul vine la salvare, oferindu-ne o varietate de instrumente de îngrijire a gazonului. Rămâne doar să determinăm care dintre ele - să alegeți o mașină de tuns iarba, un motokos sau un tundru.

Citeşte Mai Mult

Odată cu debutul primăverii, fiecare agricultor crește semnificativ cantitatea de muncă din câmp. Solul ar trebui să fie arat, ar trebui să se facă îngrășăminte, iar altul ar trebui să fie uitat de prelucrarea cartofului între rânduri. Pentru a facilita punerea în aplicare a unei astfel de abundențe de lucru pe teren poate fi un mini-tractor MTZ "Belarus-132n" - o mașină versatilă care efectuează o gamă largă de lucrări pe uscat.

Citeşte Mai Mult

Proprietarii zonelor mari se uită adesea la "micile mecanizări". Această tehnică este perfectă pentru cazurile în care prelucrarea manuală este deja dificilă, iar tractorul este încă pe loc. Конечно, хочется, чтобы такие устройства охватывали множество видов работы. Узнаем побольше о том, как выбрать подходящий культиватор для большой по площади дачи.

Citeşte Mai Mult

Oricine lucrează la terenul său știe cât de greu este să plantezi cartofii. Pentru a facilita acest proces, a fost dezvoltat un dispozitiv cum ar fi un plantator de cartofi. Descrierea și scopul construcției Un plantator de cartofi este un dispozitiv care minimizează utilizarea muncii fizice dure a oamenilor pentru plantarea cartofilor, deoarece este suficient să-l atașați de walker, să umpleți tuberculii, iar dispozitivul să se rupă prin șanț, să le preseze și să stropească cu pământ, Nu uitați să refaceți consumabilele.

Citeşte Mai Mult