Producția culturilor

Phacelia aparține familiei de apă (hidrofilă) și este o plantă anuală și cu un singur tăietor. Phacelia este considerată o îngrășăminte verde ideală, precum și o excelentă hrană pentru furaje și miere. Phacelia merită o atenție deosebită datorită creșterii foarte rapide a acesteia, care aduce ulterior o masă verde imensă.

Citeşte Mai Mult

Grass goatgrass (Galega) - se referă la genul de plante erbacee mari și perene care fac parte din familia leguminoaselor. Există și alte nume pentru goatling, cum ar fi rutevka, goat rue, forestier. Există mai multe tipuri de lapte de capră - orientale și medicinale. Destul de interesant este producția de caprine orientale, deoarece acestea servesc ca o recoltă bună de furaje.

Citeşte Mai Mult

Hibiscus este o plantă din familia Malvaceae. Este foarte iubit de cultivatori, pentru că aproape toate tipurile de plante înflorează foarte frumos. Flori de hibiscus, chiar și în cadrul aceleiași specii, sunt foarte diverse. Sunt cunoscute mai mult de 200 de specii și aproximativ 500 de varietăți ale acestei plante. Știți? O caracteristică distinctivă a întregului hibiscus - viața scurtă a florilor.

Citeşte Mai Mult

Grădina de rață, cunoscută și sub denumirea de razegrassă englezească și Chaff perene, este o plantă erbacee care aparține genului Chaff de înflorire, care, la rândul său, aparține familiei de cereale. Această plantă perenă erbacee trăiește în Europa, Africa de Nord și Asia de Vest. Uneori, dacă nu ciudat, se găsesc raigrasuri perene în regiunile din Asia de Est, până la Siberia de Vest.

Citeşte Mai Mult

Progresele tehnologiei EM au intrat în istoria agronomiei ca îngrășăminte vii. Istoria creării unor astfel de îngrășăminte poate fi păstrată din vremea faraonilor egipteni. Dar rezultatele reale, care au primit recunoaștere la nivel mondial, au apărut în 1988. Cercetătorul japonez Teruo Khiga a creat un medicament complex de bacterii rezistente pentru a hrăni stratul de sol fertil și la numit EM - microorganisme eficiente.

Citeşte Mai Mult

Clematis este capabil să surprindă și să atragă pe toți cei cu verdeață suculentă, inflorescențe frumoase, forme diferite, nuanțe neobișnuite, miros delicat. Un rezident al subtropicilor este bine aclimatizat în Europa și are mai mult de 300 de specii. O floare miraculoasă poate, ca și iarba, să-ți decoreze gazonul, să țese un foișor cu o viță de vie sau un copac pentru a crește pe balcon.

Citeşte Mai Mult

Wisteria este probabil cea mai fascinantă planetă de pe pământ. Cine a avut plăcerea cel puțin o dată în viață să-și contemple înflorirea și să simtă aroma sa unică, va ține minte acest moment minunat pentru o viață. Inflorescențele incredibil de lungi ale gurii pot ajunge până la o jumătate de metru, acoperă planta în grupuri magice și dintr-o privire la ele se pare că a intrat într-un basm.

Citeşte Mai Mult

Thuja este unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai copacilor conifere veșnic verzi. Este adesea folosit în planificarea peisajului. Piramidele frumoase subțiri ale acestei plante sunt foarte nepretențioase în îngrijire și au o proprietate utilă de a emite substanțe active în aer - fitoncide. Aceasta este ceea ce grădinarii luxurianți verzi verzi și rezidenții de vară, care știu să crească thuja, s-au îndrăgostit.

Citeşte Mai Mult

Adesea, când parcurgem parcuri și păduri de pădure, acordăm atenție iarba pe care mergem. Dar de multe ori aceasta planta poate deveni, daca nu o salvare, apoi o ameliorare tangibila si un ajutor in tratarea bolii. Un aspect proeminent: structura unui aspect proeminent este doar un depozit de acizi organici. Conține acizi oxalici, acetici, izomici, malici, glicerici, fumari, citrici și succinici.

Citeşte Mai Mult

Forsythia (un alt nume este Forsytia) este un arbust ornamental excelent, un reprezentant al familiei de măsline, care va crea un minunat sentiment de căldură și primăvară în primele zile calde. Planta soarelui nu numai că va îmbunătăți aspectul estetic al grădinii dvs., dar va provoca, de asemenea, o privire invidioasă în rândul tuturor trecătorilor.

Citeşte Mai Mult

Familia de însoțitori este reprezentată în colecțiile de origine ale producătorilor de flori și grădinari de către o plantă de măsline verde de tarhon (tarhon), care înfloresc în august-septembrie cu flori galben pal (mai ales). Se întâmplă să fie mirositoare și nu mirositoare. Aztec Aztec este obligat de numele unei origini mexicane antice. Puternic ramificat și cu frunze.

Citeşte Mai Mult

Thuja sau, așa cum o numesc oamenii, "copacul de viață" este un verdeață din familia chiparosului. Tui sunt nemernici la pământ și la climat, așa că este ușor să ne întâlnim în orașe mari. Ele sunt utilizate pe scară largă nu numai pentru megalopolis peisagistică, dar și pentru grădinărit. Arbuști bine marchează teritoriul și plantează din ele coridoarele vii.

Citeşte Mai Mult

Multe gospodine sunt interesate de ce este un tarhon și pentru ce scop este folosit. Această plantă este, de asemenea, numită "Tarkhun-grass" și aparține genului Wormwood. Acest articol vă va spune despre proprietățile benefice ale plantei, precum și despre bolile care pot fi vindecate cu ajutorul acestei plante minunate. Compoziția chimică a tarhonului Compoziția chimică a plantei ajută la înțelegerea în ce zonă și în ce condiții poate fi folosită.

Citeşte Mai Mult

Tarragonul este o planta perena, unul dintre tipurile de pelin. Știți? Aceasta este singura specie de pelin care nu are caracteristicile amare caracteristice ale acestor plante. Înălțimea poate crește până la un metru și jumătate, frunzele sunt înguste și inflorescențele sunt de culoare galben-verde, de culoare albă de zăpadă, situate la marginile ramurilor.

Citeşte Mai Mult

Thuja Western este o plantă decorativă veșnică. Rezistent la îngheț, are atât copaci, cât și arbuști. În Europa, a fost importat din America de Nord. Inițial a trăit de-a lungul malurilor de râuri și mlaștini, fără să ceară atenție. Prin urmare, este foarte popular în grădinăritul ornamental. Thuja occidental are multe soiuri, și înainte de a alege pe cel care te interesează, trebuie să-i cunoști trăsăturile.

Citeşte Mai Mult

Enotera este o floare perene cunoscută sub numele de mijloc, și anume: "primrose de noapte" sau "lumânare de seară". Planta merită astfel de nume datorită culorii sale aurii de muguri și înflorirea abundentă a serilor. Știți? Genul enotera include un număr mare de plante anuale, bienale și plante perene.

Citeşte Mai Mult

Tipurile de chiparos diferă foarte mult între ei - chiar și oamenii de știință nu își pot calcula cu exactitate numărul, numesc numerele de la 12 la 25 și conduc dezbaterile încălzite: la care familie sau gen să includă această sau acea specie. Totuși, toate tipurile de chiparos din antichitate sunt folosite de om. Aceasta planta se bucura de dragostea omului, deoarece are: lemn moale si usor cu continut ridicat de rasina (produsele de chiparos pot fi perfect conservate de secole); proprietăți fungicide (ciupercile și alte microorganisme evită chipurile); aromă plăcută (tămâia a fost făcută din gudron); calități terapeutice; frumusete si decorative.

Citeşte Mai Mult

Calla a atras întotdeauna o formă neobișnuită de inflorescență, aspect extravagant și un parfum extraordinar. Dar cultivatorii de flori o iubesc pentru că flora poate fi crescută ușor atât în ​​grădină cât și într-o oală la domiciliu. În oricare dintre aceste cazuri, calla este o plantă relativ nepretențioasă. Plantarea callas în grădină în primăvară. Plantarea callas în sol deschis se efectuează numai în primăvară.

Citeşte Mai Mult