Incubator

Verificarea ouălor, atât înainte de incubare cât și în timpul perioadei de vaccinare, este un pas important în reproducerea puilor. Un bun asistent în această chestiune este un ovoscop - un dispozitiv care face posibilă identificarea defectelor, anomaliilor sau monitorizarea dezvoltării corecte a embrionului. Ce este un ovoscop? Ovoskop este un dispozitiv special, cu ajutorul căruia se realizează controlul biologic al calității materialului de umplere.

Citeşte Mai Mult

Una dintre metodele cele mai populare de agricultură de astăzi este creșterea păsărilor. Acest lucru se datorează prezenței unui spațiu liber minim și a unei cheltuieli monetare nesemnificative. Este deosebit de importantă eliminarea puilor și continuarea implementării acestora. Acest lucru se poate face chiar și în apartament folosind un incubator convențional cu un termostat.

Citeşte Mai Mult

Este dificil pentru un fermier modern implicat în creșterea păsărilor să facă fără o mașină de miracol ca incubator. Incubatorul este o mașină accesibilă și fiabilă care vă permite să crească numărul de animale tinere pe care vă așteptați, indiferent de sezon. Pe piața modernă există un număr mare de modele, diferite în ceea ce privește capacitatea, funcționalitatea și prețul.

Citeşte Mai Mult

Incubarea ouălor de pui la domiciliu este foarte interesantă, dar mai degrabă supărătoare. Pentru a obține în timp util puii sănătoși, pufosi, dulci, trebuie să urmați cu strictețe un număr de reguli pe care le veți găsi în articolul nostru. Vom descrie în detaliu întregul proces de incubare a puilor, de la selecția și punerea materialului în dispozitiv, terminând cu nașterea fericită și mult așteptată a păsărilor mici.

Citeşte Mai Mult

Progresul tehnic nu se oprește, iar în fiecare an tot mai multe produse avansate vin pe piețe. Acest lucru se aplică și incubatoarelor. Producătorii prezintă în mod constant produse noi, astfel încât să pună consumatorii în sarcina dificilă de a alege cel mai bun incubator pentru ouă. Să încercăm să luăm în considerare avantajele și dezavantajele a opt variante de produse similare, care sunt liderii în vânzările acestui grup de produse.

Citeşte Mai Mult

Toți cei care se gândesc la creșterea la scară largă a păsărilor de curte, în primul rând să acorde atenție "mecanizării". Așezarea este bună, dar cu volume mari, o astfel de abordare nu este justificată și nu fiecare pui va sta liniștit în cuib. În astfel de cazuri, unitățile speciale sunt mai potrivite. Aflăm cum să alegem un incubator de încredere, pe baza caracteristicilor sale.

Citeşte Mai Mult

În multe parcele de uz casnic, se poate auzi zgomotul discordant: o capricioasă găină, o bătălie de rațe, o intestine de gâște și un țipăt de curcani. Pentru a nu cumpăra păsări tinere în fiecare primăvară, proprietarul este mai profitabil să ia pasărea în ferma sa. Pentru a face acest lucru, trebuie să achiziționați un dispozitiv, cum ar fi un incubator. Să luăm în considerare incubatoarele "Găina ideală", produse de firma "Bagan" din Novosibirsk.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, piața internă oferă un număr imens de tipuri diferite de incubatoare, atât produse din Rusia, cât și importate. Păsările de reproducție sunt o afacere responsabilă care necesită cunoștințe și echipamente adecvate. După cum spun mulți fermieri de păsări, nu ar trebui să ne străduim să cumpărăm incubatoare străine costisitoare, deoarece există produse interne de înaltă calitate.

Citeşte Mai Mult

Un incubator conceput pentru un număr mare de ouă duce fermierul de păsări la un nivel mai eficient și mai eficient. Utilizarea unor astfel de unități permite nu numai obținerea unui număr mare de pui de găină, ci și bunăstarea lor bună și, prin urmare, un venit stabil. De înaltă calitate și productiv reprezentativ pentru gama de astfel de dispozitive este "Stimul-1000".

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți proprietar al unei gospodării, acest articol vă va ajuta în organizarea încălzirii incubatorului. Veți afla care elemente de încălzire există și care sunt cele mai eficiente modele. Ne vom concentra, de asemenea, pe incubatoare de casă - instrucțiuni detaliate pentru mai multe modele vor fi oferite în atenția dumneavoastră.

Citeşte Mai Mult

Puteți deveni confuz între varietatea de dispozitive diferite pentru creșterea puilor, în timp ce întregul succes al afacerilor de păsări de curte depinde adesea de rezultatul acestor căutări. Prin urmare, selectând modelul de incubator dorit, ar trebui să vă bazați pe producătorii dovediți, care sunt bine răspunsați de persoanele care au experimentat în produsele lor.

Citeşte Mai Mult

Există rase de pui, cum ar fi, de exemplu, frumosul olandez răcit de culoare albă, care scapă de îndatoririle lor materne și nu vrea să ocupe ouă. Alte găini încearcă să-și îndeplinească cu fidelitate obligațiile părintești, dar circumstanțele externe intervin. Astfel, persoana a inventat incubatorul într-un timp util și, astfel, a crescut semnificativ populația de pui, care acum depășește de trei ori numărul de oameni de pe planetă.

Citeşte Mai Mult

Agricultorii care dețin o fermă mică, abordează foarte atent alegerea unui incubator pentru creșterea păsărilor de curte. În același timp, se acordă atenție sistemului de control, ventilației, puterii și alți parametri importanți ai dispozitivului. Mai jos vom vorbi despre incubatorul modern de uz casnic al brandului "Titan".

Citeşte Mai Mult

Incubatorul "Remil 550TsD" a cucerit ferm și cu mult piața în domeniul său. Acest dispozitiv vă permite să incubați simultan un număr mare de ouă de pasăre. Datorită funcționării fiabile a dispozitivului pentru menținerea climatului intern, Remil 550CD aduce incubația la 95% din setul inițial pentru incubație.

Citeşte Mai Mult

Incubatoarele de producție străină se disting prin funcționalitate bună, asamblare de înaltă calitate și performanță fiabilă. Majoritatea funcțiilor din aceste dispozitive sunt automatizate și nu necesită atenția constantă a fermierului. Unul dintre cei mai populari producători de incubatoare de uz casnic este compania italiană Novital.

Citeşte Mai Mult

Pentru ca animalele tinere sănătoase să fie incubate în incubator, dispozitivul trebuie să fie pregătit corespunzător pentru funcționare. În afară de încălzirea, setarea indicatorilor potriviți și a altora asemănătoare, înainte de a utiliza dispozitivul, este necesară dezinfecția acestuia. Cum și ce să dezinfectăm incubatorul descris în acest articol.

Citeşte Mai Mult