Faceți cunoștință cu roada originală și gustoasă "Banana galbenă": descrierea soiului, fotografie

Tomatele Banana galben seamănă foarte mult cu o banană - o culoare galbenă subțire, lungă și însorită. Ideal pentru alimente pentru copii, deoarece roșiile galbene nu provoacă alergii. Ele sunt fructuoase, rezistente la boli și bine depozitate.

Doriți să aflați mai multe? În articolul nostru vă vom spune în detaliu despre aceste roșii. Aici veți găsi o descriere completă a soiului, veți fi capabili să vă familiarizați cu caracteristicile sale, să aflați totul despre bolile sale și caracteristicile culturii sale.

Tomate Banana Galben: descrierea soiului

Tomato Yellow Banana nu este un hibrid, este varietate de reproducere amatori, are multe calități excelente. Banana galbenă este o plantă nedeterminată, un tulpină puternică, cu mai multe ciucuri, cu mai multe frunze, atinge o înălțime de 3 m. Nu este un tufiș standard. Când se formează fructul, planta trebuie să fie înțepată în punctul de creștere - toți nutrienții vor curge în fructe.

Rhizome se dezvoltă violent, într-un loc permanent - mai mult de 50 cm lățime, fără a se adânci. Frunze de dimensiuni medii, forme deschise interesante de culoare verde deschis, încrețite, fără pubescență. Inflorescența este simplă, intermediară - la fiecare 2 frunze, prima dată după 7 frunze. Inflorescența cu multe flori, fructele pot fi de la 10 bucăți. Tulpina este puternică, fructele se agață pe plante, nu cad. În funcție de gradul de maturare - varietate medie-târzie, perioada de la plantarea semințelor la recoltare este de aproximativ 125 de zile.

Rezistența ridicată la "mozaicul de tutun" are, de asemenea, o bună rezistență la alte boli majore. Cultivarea este permisă în sere, pe teren deschis (cu excepția regiunilor nordice).

caracteristicile

Forma fructului - alungită cu un ghiveci mic, în formă de prune, uneori curbată, fructele se aseamănă cu bananele mici (de aici și numele). Dimensiunile sunt mici, în medie 7 cm lungime, cântărind aproximativ 120 g. Pielea este groasă, netedă, subțire. Culoarea fructelor necoapte este verde deschis, iar culoarea matură este galbenă, cu tonuri calde. Carne, nu uscata. Există puține semințe, repartizate uniform în două camere. Cantitatea de substanță uscată este medie.

Soi de soi Banana galben - reproducere amator rusesc. Inițiatorul este Agrofirm Poisk LLC. În registrul de stat al Federației Ruse pentru cultivarea în condiții de seră incluse în 2015. Cultura acceptabilă pe întreg teritoriul Federației Ruse în sere de film, vitrate. În teren deschis, recolta poate fi mai mică, plantarea este favorabilă în regiunile sudice.

Au gust uimitor, conțin multe vitamine. Dulce, parfumat. Considerat un soi de salată. Potrivit pentru consumul proaspăt în sandvișuri, salate, vase fierbinți. Dimensiunile mici și forma extinsă sunt potrivite pentru conservarea fructelor întregi, nu se crăpa la prelucrarea termică. Producția de pastă și suc de roșii este importantă, culoarea va fi un punct culminant. Are un randament bun, de aproximativ 7 kg pe 1 metru pătrat, de la 3 kg pe plantă.

fotografie

Vezi mai jos: Tomate Banana pics

Punctele tari și punctele slabe

Are o serie de avantaje:

  • forma originală;
  • palatabilitate;
  • randament bun;
  • piele și fructe dense;
  • rezistența la boală.

Dezavantajele în funcție de consumatori nu au fost identificate.

Caracteristicile cultivării

Frunzele și fructele unei plante de o formă neobișnuită. Datorită texturii dense a fructelor, depozitarea este excelentă și lungă.. Transport efectuat fără consecințe. Depozitarea tomatelor se face într-un loc uscat, uscat. Plantați la puieți la începutul lunii februarie. Pământul pentru plantare este aburit și dezinfectat. Semințele sunt dezinfectate în soluții speciale.

Pentru dezinfecție este adecvată o soluție slabă de permanganat de potasiu. Plantați la o adâncime de 2 cm, distanța dintre plante este de aproximativ 2 cm. Acoperiți cu polietilenă, pentru umiditatea necesară. După germinare, îndepărtați polietilena. Temperatura optimă pentru creșterea materialului săditor este de 25 de grade. Este necesar să evidențiați lămpile fluorescente. O alegere la formarea primei frunze. În a doua jumătate a lunii aprilie-mai, puteți fi plantate într-o seră. Pământul ar trebui să fie bine săpat și săpat peste cu humus.

Plantați în gaură cu o distanță de 50-70 cm. Apărarea la rădăcină este abundentă, nu deseori. Ne cere un loc bine luminat. Mascarea este necesară, formarea unui tufiș în 2 tulpini. Legarea imediat după aterizare pe spițele verticale. Hrăniți la fiecare 1,5 săptămâni.

Boli și dăunători

De la usturoi târziu pulverizat cu o soluție de sulfat de cupru (10 g per găleată de apă). Pulverizarea de la alte boli și dăunători este necesară pentru prevenire.

Tomate Banana galbenă - o varietate de roșii pentru conservarea și iubitorii de fructe galbene.

Vizionați videoclipul: Film indian Sargam 1979 srt RO subtitrarea la setari dreapta sus:CC (Decembrie 2019).

Loading...